Image

Історія успіху: Карітас допомагає підвищувати кваліфікацію фахівців

0 Comments

Пошук своїх талантів та справи, якою подобається займатися – заняття нелегке. Дивлячись на інших, ми деколи думаємо, що успіх дістався їм за рахунок везіння і вроджених якостей. Безумовно, це так. Але не варто забувати, що в житті багатьох успішних людей був період, коли вони не знали напевно, де знайдуть себе і чим повинні займатися.

Оксана Доновська – практичний психолог ЗОШ №5, керівник Методичного об’єднання працівників психологічної служби Олександрівського району м. Запоріжжя.

Оксана не мріяла бути психологом, тому першу освіту здобула за спеціальністю вихователь. Бажання бути психологом прийшло пізніше, тому другу вищу освіту вона отримала за спеціальністю психолог. З тих пір пройшло багато років…

Оксані 42 роки, 17 з них вона практичний психолог і за ці роки ні разу не пожалкувала о своєму виборі, оскільки обожнює свою роботу та вважає це своїм покликанням.
Два роки назад, Оксана вперше відвідала групові заходи психосоціальної підтримки Карітасу Запоріжжя для підвищення своєї кваліфікації та профілактики професійного вигорання.

«Для мене – це важливий та цікавий досвід, тренінги та майстер класи, які я пройшла у Карітас Запоріжжя, я проводжу для педагогів у своїй школі. Потім вчителя, як класні керівники, проводять бесіди для учнів та батьків. Серед дітей особливу увагу приділяємо темі профілактики попередження виникнення конфлікту та вирішення його мирним шляхом. Велике дякую Карітас Запоріжжя, оскільки знання та методичні матеріали, які я отримала у вас, активно використовую на практиці та усвідомила, що професійно не вигоріла і можу далі працювати у гармонії з собою», – розповідає Оксана.

Щиро бажаємо успіхів, досягнення нових цілей, сил та наснаги до нових звершень!

Захід відбувся в рамках проекту «Зміцнення місцевої самоорганізації та соціальної згуртованості громад у східному та південному регіонах України».

Categories: News | Новини

Залишити відповідь