Image

Історія успіху, або життя з чистого аркушу

0 Comments

Григор’єва Наталія є засновником ТМ «Злачно», діяльність якої спрямована на виробництво корисних сніданків (гранола), печива без цукру і пшеничного борошна, низькокалорійних десертів, проведенні майстер-класів по здоровому харчуванню з продукцією її торгової марки. Наталя переїхала з Донецька до Одеси в жовтні 2014 р.

Життя з чистого аркуша

Переїхавши до Одеси я все почала з чистого аркуша, нічого не залишилося від колишнього життя. Сфера діяльності, якою я займаюся зараз, кардинально відрізняється від попередньої, але в цьому і весь драйв. Розцінюю обставини, що склалися, як можливість для реалізації мрії, переосмислення справжніх життєвих цінностей. Одеса – моє улюблене місто, в якому в мене були друзі і близькі люди, а зараз їх стало ще більше!

До переїзду я була підприємцем: працювала в сфері автобізнесу, як найманий працівник, при цьому мала свій бізнес, в цьому ж сегменті. Автобізнес сформував характер, стійкість до життєвих випробувань і системність мислення, а також роботу в команді. Дуже вдячна своїм «вчителям», з якими і сьогодні підтримую стосунки і ціную поради, як в бізнесі, так і за його межами.

Мрія, якій судилося збутися в улюбленому місті!

Першими, хто підтримав мою бізнес-ідею, були представники Міжнародної організації з міграції. Це був початок, після чого були ще проекти, в яких я змогла «обрости» знайомствами, отримати знання і фінансування: проект «Новий відлік» від БФ «Відродження» та проект «Тривалий економічний підйом для миру» («ТЕПМ») БФ «Карітас Одеса УГКЦ».

Саме в «ТЕПМ» відбувся кардинальний перелом в моєму ставленні до бізнесу, у формуванні цінностей і місії компанії. Все це завдяки фахівцям з Львівської Бізнес Школи, яких запросив «ТЕПМ» для проведення професійного навчання в програмі акселерації.

Досягнення можна оцінювати в різних величинах: матеріальних, структурно-організаційних, фінансових і т.д. Для мене сьогодні більш актуальним є формування цінностей компанії і створення команди. Що стосується продуктів, які ми випускаємо, то зазначу таке:

  • вирішуємо проблему корисного, смачного і швидкого в приготуванні, сніданку для дітей і дорослих!
  • наша випічка без цукру і пшеничной борошна
  • використовуємо натуральний антиоксидант melaflavinin®
  • сушимо, а не випікаємо
  • підходить для дієтичного харчування
  • смачно і корисно
  • легко у вживанні

Секрет успіху в бізнесі у кожного свій.

Можу сказати одне: будьте чесними з собою, зі співробітниками, з клієнтами, партнерами і Вас будуть поважати! Люди самі будуть тягнутися до вас, а це багато коштує! Цінуйте людей і дякуйте Богові за кожен прожитий день!

І ще: в навчанні – сила! Як тільки людина починає думати, що вона знає досить в тій чи іншій сфері, вона професійно вмирає. Навчання набагато важливіше просто фінансових інвестицій! А «ТЕПМ» – це ціннісний движок будь-якого починання! Це потрібно спробувати, щоб зрозуміти. Але будьте готові до того, що якщо ви це спробуєте, то до колишнього погляду на бізнес ви не повернетеся НІКОЛИ!

Наталя стала переможницею “Бізнес-акселератор 1.0 Одеса” – програми навчання для підприємців, які бажають розвинути свою діяльність.

Бізнес-акселератор організовано в рамках проекту «Тривалий економічний підйом для миру» Благодійного фонду «Карітас Одеса УГКЦ» за фінансової підтримки Austrian Development Cooperation.

Партнери проекту МБФ «Карітас України» i Caritas Österreich.


Categories: News | Новини

Залишити відповідь