Image

Хто зі спортом дружить, той завжди буде дужим!

0 Comments

Здоров’я – це дар, і в сучасному світі  розглядається, як показник цивілізованості та соціально-економічного і культурного стану нації, а здоров’я населення вважається головним критерієм ефективності і доцільності всіх сфер господарської діяльності держави. Людина, яка не хворіє почувається впевнено, бо вона усвідомлює, що керує своїм здоров’ям, є його господарем. Саме тому з раннього дитинства треба формувати навички щодо ведення здорового способу життя.

З цією метою протягом другого тижня квітня соціальні педагоги Карітасу Маріуполь проводили захопливі заходи з командоутворення «Хто зі спортом дружить, той завжди буде дужим».

Діти залюбки вийшли на заняття, які відбувалися на вулиці. З великим задоволенням бігали, стрибали, гралися, навколо лунав дзвінкий сміх.

Вправи з м’ячем, обручами, різнокольоровим парашутом чергувались з більш рівноважними заняттями, а саме малюванням під музику. Адже це чудовий спосіб нагадати школярам про секрети саморегуляції власного емоційного стану та оволодіння прийомами відновлення емоційної рівноваги.

Тиждень пройшов цікаво, весело, в доброзичливій атмосфері й сприяв зміцненню нашої шкільної сім’ї.

Заняття проходять в рамках проекту «Психосоціальний супровід (ПСС) для дітей та батьків/опікунів у буферній зоні на сході України» («Стійкість та розвиток»), котрий реалізовується за підтримки Caritas Österreich.

Categories: Новини

Залишити відповідь