Image

Фахівці Карітасу Маріуполь провели веселі заняття з дітьми в смт. Мирному

0 Comments

З метою показати підростаючому поколінню велич світу, навчити жити у злагоді із собою, оточуючими та природою; розуміти добро, розрізняти добро і зло; виховувати бажання робити добрі вчинки на прикладі життя і милосердя Св. Миколая соціальні психологи проекту «Психосоціальний супровід дітей та батьків/опікунів на сході України» Карітасу Маріуполь провели веселі заняття з дітьми в смт. Мирному.

Зранку діти відвідали місцевий храм, де заспівали колядки для мешканців селища.

Малеча 1-4 класів, для батьків, влаштували театралізовану виставу «Дарунки Святого Миколая».


«Добро і милосердя Святого Миколая» – таку назву мав творчий захід, в якому взяли участь учні 5-8 класів. Діти ближче познайомились с життям Св. Миколая, заспівали колядку «Ой хто, хто Миколая любить». Зробили своїми руками ялинкові прикраси. Всі роботи вийшли гарними, ніби проникненні світлом, адже саме так сприймають оточуючий світ діти.

Та яке свято без подарунків? Дитячі мрії здійснюються! І Святий Миколай з великим задоволенням подарував юним митцям багато солодощів, передавши їх через своїх помічників – соціальних педагогів Карітасу Маріуполь з проекту «Психосоціальний супровід дітей та батьків/опікунів у буферній зоні на сході України».

«Велика подяка благодійному фонду Карітас Маріуполь. Сказати, що Ви молодці чи просто хороші – замало, бо не ми Вам говоримо, що ми є, а саме Ви своїми вчинками, подарунками говорите, що Ви поряд, завжди близько. І так стає приємно і тепло вже від того, що не працює банальний вислів «Кому потрібні чужі діти?». Кожен Ваш дзвінок, приїзд – свято, не тільки тому, що даруєте дорогі, потрібні речі, а саме відчуття потрібності дітей дає наснаги», – додає соціальний працівник проекту «Психосоціальний супровід дітей та батьків/опікунів буферної зони на сході України» Розумна Марина, що працює у смт. Мирне.

Проект реалізовується за підтримки Карітасу Австрія та Карітасу України.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь