Фахівець Карітасу розповів про систему шкільної освіти в Німеччині

Шкільна освіта та роки перебування дитини у школі – один з головних викликів для батьків щодо виховання власних дітей і їхнього подальшого майбутнього у дорослому житті. Особливою проблемою це стає для тих батьків та їхніх дітей, які мають бажання мігрувати до Німеччини або вже перебувають на території цієї країни.

Система шкільної освіти Німеччини є дуже складною і суттєво відмінною від української. Для тих батьків, а особливо для їхніх дітей, які недостатньо поінформовані та обізнані у ній – справжнім стресом стає зустріч з шкільною системою у цій країні.

Пропонуємо Вам ознайомитися зі системою шкільної освіти Німеччини, переглянувши презентацію підготовлену консультантом проекту «Обізнаний та готовий до Німеччини» з Карітасу Одеса- Іваном Жуганом, яка вказана нижче.

Всі матеріали для презентації були взяті виключно з офіційних інформаційних джерел державних установ Федеративної Республіки Німеччина.

Більше про проект “Обізнаний та готовий до Німеччини” читайте тут: https://caritas.ua/migration-beratung/

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/