Image

ЕкоТолока: Карітас Запоріжжя разом з волонтерами роблять своє місто чистішим!

0 Comments

01 квітня 2019 року на острові Хортиця у Запоріжжі пройшла ЕкоТолока. Карітас Запоріжжя приєднався до події у якості партнера, залучивши 30 волонтерів з числа школярів, студентів та викладачів вищих навчальних закладів. Так, толока об’єднала осіб різного покоління заради спільної мети – зробити Запоріжжя чистим!

Організатори події – журнал «Афіша» та телеканал «TV-5» за підтримки Департаменту культури і туризму, організували так, щоб учасники акції не просто прибирали територію, а й сортували сміття – пластик, скло, папір. За тим, щоб зібране потрапило до правильного ящика слідкували представники ініціативи «Кольорові Відра». Усе, що не підходило для сортування волонтери, відправляли до сміттєвоза.

Коли гора зібраного сміття була подолана, на волонтерів та волонтерок чекав приємний сюрприз – захоплююча екскурсія стежками загадкової Хортиці від трьох талановитих екскурсоводів.

Кожен мав можливість обрати свій маршрут і свого екскурсовода до душі. Такими чином учасники здійснили цікавий екскурс в минуле та відкрили для себе загублені таємниці улюбленого острова та Запоріжжя загалом.

На завершення програми на всіх чекав смачний сюрприз – піца.

Весняні свята і пікніки не за горами! Будьте ласкаві, прибирайте за собою і не смітіть! Тільки спільними зусиллями ми можемо зробити нашу країну чистою!

Categories: Новини

Залишити відповідь