Image

Дякую тобі, солдате: у Полтаві малеча писала листи захисникам

0 Comments

Відеозвернення до захисників, прапор Полтави з маленькими долоньками та десятки малюнків для бійців, що захищають країну на Донбасі – все це незабаром поїде на передову.


Такі подарунки зібрали завдяки благодійному фонду Карітас Полтава, який влаштував 12 жовтня, на Театральній площі доброчинну акцію до Дня захисника України «Дякую тобі солдате».

Маленькі полтавці малювали патріотичні малюнки та писали листи захисникам, а на величезному прапору Полтави лишали сліди своїх маленьких долоньок. Потім всі разом записали відозвернення-подарунок для всіх тих, хто боронить нашу країну.

Все це супроводжувалося виступами вихованців «Академії Успіху».

Даринка прийшла на свято з мамою, говорить, що поважає тих, хто воює за Україну. Її мама додає, що завжди родиною намагаються долучатися до різноманітних благодійних ініціатив, щоб матеріально і морально підтримувати захисників:

– Раніше ми допомагали частіше, постійно приносили речі та продукти харчування в Свято-Успенський Собор волонтерам. Вважаю, що бійцям буде дуже приємно отримати маленьку звісточку з рідного краю, тим паче від дітей.

Полтавець Олег прийшов на свято разом з родиною. Він, як ніхто, знає, наскільки важлива підтримка рідних, друзів і просто небайдужих людей бійцям на передовій, адже він брав участь в антитерористичній операції на Сході. Воював у 54-й бригаді поблизу колишнього Артемівська:

– Я бажаю натхнення хлопцям, хай тримаються і не здаються. Такі акції дійсно підтримують, адже там це так важливо. Хлопці дуже радіють цим листам.  Коли був на фронті, то теж отримував листи від дітей. Це були звісточки не лише від земляків, а й з усієї країни. Була навіть така історія: мені дружина Вікторія з дітьми намалювали листа, але він до мене не потрапив, а його отримали інші бійці. Натомість я теж отримав листи від інших дітей.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь