Image

Допоможіть створити належні умови харчування у реабілітаційному центрі “Назарет”

0 Comments

Реабілітаційний Центр “Назарет” – допомога тим, що втратили любов, самоповагу та сенс свого життя через узалежнення. Допоможіть нам створити належні умови харчування у РЦ!

Реабілітаційний Центр “Назарет” був створений весною 2004 року. Він знаходиться у селі Добрівляни Дрогобицького регіону.

Центр надає кваліфіковану допомогу у лікуванні осіб з хімічною та поведінковою залежностями, зокрема, для соціально незахищених жінок, у яких малі діти і ветеранів АТО. Зараз у Центрі проживає 86 осіб, серед них майже третина це узалежнені матері зі своїми неповнолітніми дітьми.

Назарет працює вже близько 18 років. За цей період всього реабілітацію розпочинали близько 2 500 осіб із різних куточків України.

За близько 70 днів потрібно назбирати біля 200 тисяч гривень. Через карантин до реабілітаційного центру “Назарет” за допомогою звертається утричі більше узалежнених. Їм необхідно забезпечити якісну їдальню для харчування, адже тієї що є – уже недостатньо.

ЩО ВЖЕ ЗРОБЛЕНО? Ми починали з нуля. Районна рада передала нам приміщення покинутої зруйнованої колишньої військової частини. За ці роки ми підвели світло, провели водопостачання, відбудували три будинки. Зараз на реабілітації перебуває, у середньому, 80 осіб. За останні роки ми добудували приміщення для проживання реабілітантів.

Зараз уже зроблено фундамент під майбутню кухню-їдальню.

Ми запустили проект на Спількошті для збору коштів на добудову кухні-їдальні та просимо Вас про  підтримку у цьому питанні.

Запрошуємо Вас долучитись до зборів коштів та маємо надію, що ви поширите наш проект серед свої друзів та у соціальних мережах.

Посилання на проект: https://cutt.ly/AEeoW2I


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Video | Відео | Новини

Залишити відповідь