Image

Допомога вразливим сім’ям із дітьми під час COVID-19 у Луганській області

На початку серпня, команда БФ “Милосердя-Луганськ” почала видачу продуктових та гігієнічні наборів сім’ям із дітьми, які опинилися у скрутному матеріальному становище через спалах COVID-19 та проживають у населених пунктах уздовж лінії зіткнення в Станично-Луганському районі Луганської області.

Для отримання допомоги біло відібрано 320 родин, що мають у своєму складі неповнолітніх дітей, осіб похилого віку, людей з інвалідністю, а також малозабезпечені та багатодітні родини.

В рамках проекту здійснюється інформаційна кампанія щодо COVID-19 та забезпечення бенефіціарів засобами індивідуального захисту та дезінфекції.

© Caritas Ukraine 2020

На сьогодні вже понад 100 сімей отримали допомогу в рамках даного проекту. Продуктові та гігієнічні набори – це невеликий, але суттєвий спосіб допомоги сім’ям із дітьми в нелегкий час пандемії та економічної кризи.

Дана гуманітарна програма стала можливою завдяки підтримці Карітас Австрії (Caritas Österreich) та Карітас України. Реалізується допомога в межах проекту «Гуманітарна допомога населенню Луганської області, яке постраждало від COVID-19 в складі проекту «Психосоціальний супровід (ПСС) для дітей та батьків/опікунів у буферній зоні на сході України».

Categories: News | Новини

Залишити відповідь