Image

Допомога не зупиняється на карантин!

0 Comments

Карітас Маріуполь продовжує опікуватись людьми, які через складні життєві обставини, спричинені інвалідністю, віком, станом здоров’я, потребують допомоги.

Наші активісти надають послуги з догляду в с. Миколаївка та с. Новогнатівка, Волноваського району. Вони купують і доставляють в будинок своїх підопічних продукти харчування і ліки, готують обіди, допомагають по господарству, допомагають в догляді за тілом.

І що дуже важливо для кожного нашого підопічного – це живе спілкування. Люди похилого віку залишилися на самоті зі своїми потребами … А їм, як ніколи під час пандемії COVID-19, потрібна підтримка, потрібна турбота і любов, важливо бути почутим, не відчувати себе покинутим і самотнім.

Діяльність відбувається в межах проєкту «Надання багатосекторальної допомоги з опорою на ринки та громаду найбільш вразливим особам похилого віку, які живуть уздовж лінії зіткнення, для забезпечення подолання ними наслідків тривалої кризи на сході України».


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь