Image

“Домашня опіка” в Тернополі святкує 20-річний ювілей

0 Comments

Проект «Домашня опіка» розпочав свою діяльність 20 років тому. Це один із перших проєктів Карітасу Тернопіль

Кожного дня, завдяки діяльності проєкту, допомогу отримують літні самотні та малозабезпечені люди; внутрішньо переміщені особи; люди з інвалідністю та паліативні хворі.

У цей день, ми дякуємо директору Карітас Тернопіль о. Andriy Marchuk за розуміння та духовну підтримку, менеджеру Карітасу України – п. Галині Курницькій, за підтримку та можливість творити добро, п. Наталії Масник – координатору проекту, за віданність та професіоналізм, для тих, хто залишився сам-на-сам із своїми проблемами.

Дякуємо кожній із соціальних працівниць проекту: сестрі Ользі Гарник, п. Анні Глезі, Наталя Процик, Марія Процик, Olga Suvorova, п. Наталя Химчук за любов, турботу, за щире та відкрите серце до кожного із підопічних.

Доброта, чуйність, співпереживання і щиросердечність, уміння розділити чужий біль, підтримати у важку хвилину – це в характері працівників проекту Домашня опіка.

Дякуємо всім нашим партнерам за фінансову та матеріальну допомогу! Дякуємо усім благодійникам та жертводавцям! Дякуємо усім працівникам фонду та волонтерам! Дякуємо всім підопічним проекту!

Бажаємо усім Божого благословення та опіки Зарваницької Божої Матері на многії і благії літа!

Categories: News | Новини

Залишити відповідь