Image

Для сіл Волноваського району придбали нове обладнання

0 Comments

Завдяки наполегливій роботі команди проєкту «Надання багатосекторальної допомоги з опорою на ринки та громаду найбільш вразливим особам похилого віку, які живуть уздовж лінії зіткнення, для забезпечення подолання ними наслідків тривалої кризи на сході Україні» жителі сіл Миколаївка та Новогнатівка, що у Волноваському районі на Донеччині, отримали нове обладнання – причіп-асенізатор, який вирішить найактуальніші проблеми в сферах санітарії, гігієни та водопостачання.

Централізована каналізація в цих селах, як така, відсутня. Переважна частина населення користується вигрібними ямами, які потрібно у середньому 2-3 рази на рік відкачувати.

Завдяки новому обладнанню послуги з відкачування вигрібних ям, очищення зливних ям, відкачування води, очищення септика, відкачування каналізації отримають 450 домогосподарств та 900 бенефіціарів, з них близько 20% – люди похилого віку, у тому числі особи з інвалідністю.

Проєкт здійснюється за підтримки Українського гуманітарного фонду ООН при управлінні United Nations OCHA Ukraine.

Реалізує БФ «Карітас Маріуполь» в локаціях с.Новогнатівка та с.Миколаївка Миколаївської сільської ради Волноваського району Донецької області.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь