Image

Діти із проекту «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю» взяли участь у тренінгу «Від ідеї – до дії»

0 Comments

Мета навчання – активізувати та залучити підлітків до розвитку та впровадження молодіжних клубів у їхньому соціальному просторі, зокрема у БФ Карітас Тернопіль.

Використовуючи інтерактивні ігри, вправи, бесіди, учасники змогли дійти спільної думки, що найактуальніше для них зараз – це розвиток велоклубу.

Підлітки з’ясували, що вони вже мають, що їм необхідно знайти, які зробити перші кроки для регулярного функціонування даного клубу. Важливим є те, що коли діти пропонують власні ідеї – вони готові відповідати за їх реалізацію, адже це не нав’язана думка кимось збоку. Це їхнє власне бажання. І його варто підтримувати та розвивати.

Діти гралися, записували, сперечалися, планували, вигадували, дискутували, пропонували і на завершення прийняли рішення розпочати із створення реклами свого клубу та знайти волонтерів, котрі змогли б їм допомогти користуватися, ремонтувати та обслуговувати велосипеди. А згодом продовжити здійснювати усе покроково.

“Ми у Карітасі вважаємо, що дітям необхідно створити умови для змістовного дозвілля, надати можливості для самореалізації. Важливо підтримати їхню енергію та ентузіазм”, – зазначають організатори тренінгу.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь