Image

Благодійна акція “Великодній виграш” від Карітасу СДЄ

0 Comments

З першого дня Великого посту триває щорічна благодійна акція «Великодній виграш», яку організовує Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії.

Щороку зібрані кошти витрачаються на різні потреби молоді з вадами розумового чи фізичного розвитку або ж для дітей у складних життєвих обставинах.

Цього ж року кошти будуть спрямовані на допомогу сім’ям у кризі, які звертаються у Центр підтримки сім’ї.

«Подружжя все частіше приходять за допомогою до нашого центру. Для них ми проводимо індивідуальні та групові психологічні консультації, майстер – класи, інтеграційні сімейні виїзди, тощо. Тобто, допомагаємо сім’ям зберегти їхній шлюб та вийти з кризи, з якою вони зіткнулись», – каже керівник Центру підтримки сім’ї – Уляна Яжик.


Уляна Яжик, організаторка акції

Щоб взяти участь в акції «Великодній виграш» необхідно придбати лотерейний квиток вартістю 10 гривень. Зробити це можна в Туристично-інформаційному центрі Дрогобича та безпосередньо у Карітасі.

Кожен, хто придбає лотерейний квиток стає учасником розіграшу цінних призів, таких як: планшет, смартфон, Bluetooth колонки, навушники, флешки та 6 путівок на літній спортивно-оздоровчий відпочинок.

Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії запрошує до участі в лотереї. Склавши невелику пожертву, ви допоможете у підтримці сімей у кризі та щей маєте шанс стати власником чудового призу!

Коли береш – наповнюєш руку, коли даєш – наповнюєш серце!

Categories: Новини

Залишити відповідь