Image

Більше 250 відправлень доброти по Україні!

0 Comments

Понад 250 відправлень з допомогою для потребуючих було здійснено Карітасом України та локальними організаціями Карітасу в межах співпраці компанії ІнТайм та благодійників у 2019 році.

Співпраця між організаціями почалась ще у серпні 2018 року, а її головна мета – забезпечити безкоштовне перевезення благодійних вантажів в межах України для допомоги потребуючим від Нововолинська до Маріуполя, від Чернігова до Одеси.

За 2019 рік співпраця між Карітасом та ІнТайм дозволила доставити більше 30 тон соків, понад 10 тон квасу, більше 1 тони іграшок, а також тисячі кілограмів одягу, взуття, що стали у пригоді родинам та їх дітям, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Окремо варто зазначити, що від липня 2019 року розпочалася співпраця між нашою благодійною організацією та світовим брендом Zara – спочатку в Києві, а згодом і в інших містах України встановлено бокси для збору вживаного одягу, що потім передають потребуючим.

Завдяки ІнТайм майже 1 тонна зібраних речей, в межах спільного проекту Карітасу та Zara були доставлені до місцевих осередків благодійної мережі у Житомирі, Полтаві та Сєвєродонецьку, після чого вони прикрасили гардероби отримувачів допомоги не лише у містах, але й віддалених селищах.

Загалом, співпраця Карітасу та ІнТайм показала, що ефективна взаємодія між найбільшою благодійною мережею України та лідером за можливостями доставки та географії перевезень в Україні дозволила подарувати тисячам українців турботу та опіку по всій наші країні.

Довідка:

«Ін Тайм» — заснована у 2002 році логістична компанія, що надає послуги експрес-доставки по всій України та за її межами.  

До структури «Ін Тайм» входять ТОВ «Ін Тайм Фулфілмент» — компанія, що надає комплекс складських послуг, і ZRUCHNA — служба доставки з інтернет-магазинів, що працює у форматі same-day в зручні для клієнта двогодинні інтервали.

Мережа «Ін Тайм» охоплює всю Україну та налічує понад 602 відділень.

Компанія здійснює міжнародну доставку у 220 країн світу.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь