Image

БФ «Милосердя Луганськ» провів фестиваль «Holi-Dance 2019» для дітей з буферної зони

0 Comments

Навіть в осінню дощову погоду може бути гарний настрій, особливо якщо поруч з тобою друзі і турботливі дорослі. Вони допоможуть перетворити сірий день на свято. Саме таке свято 22 вересня 2019 року подарувала дітям креативна команда БФ «Милосердя – Луганськ».

Стало доброю традицією на початку осені проводити велике свято для дітей та дорослих, підопічних проекту «Стійкість та Розвиток», які проживають в населених пунктах на лінії зіткнення у Станично-Луганському районі, Луганської області.

На фестивалі «Holi-Dance 2019» у Валуйській школі №2 було багато цікавого і незвичайного: художній майстер-клас, хімічна лабораторія, намисто з макаронів, комічний футбол з казковими героями, веселий парашут, танці для найменших та запальна Zumba дискотека для всіх присутніх. Всі учасники фестивалю отримали призи та чудовий настрій.

Організувати яскраве дозвілля для дітей стало можливим завдяки проекту «Психосоціальний супровід для дітей та батьків у буферній зоні на сході України», який реалізується фондом за підтримки Карітасу України та Карітасу Австрії.

Ми всіх дуже любимо і бажаємо, щоб у кожному серці був Мир та Любов!

Categories: News | Новини

Залишити відповідь