Багатофункціональний силовий тренажер для ветерана АТО

For a soldier, the amputation of both legs due to injuries is an enormous challenge that changes his life forever. It is hard not to lose the desire to live on and remain stable. Strong in spirit and body. The veteran project gladly helped such a soldier and family man Anatoliy G. from Sumy to keep himself in good fit and to be an example for others how not to give up. Donated fitness station gym machine allows Anatoliy to bolster himself both physically and emotionally. Life goes on.

Важкі поранення, що призводять до ампутації обох ніг – це неабиякий виклик для бійця, виклик, який назавжди змінює усе. Дуже непросто продовжувати життя далі і залишатися сильним. Сильним як духом, так і тілом.

Ветеранський проект Карітасу радо допоміг такому бійцю та сім’янину Анатолію Г. з міста Суми в тому, щоб і надалі тримати себе у добрій формі, подавати іншим приклад, як не опускати руки.

Багатофункціональний силовий тренажер тепер дозволяє Анатолію залишатися сильним фізично та емоційно. Життя продовжується.

Проект підтримки ветеранів «Програма реабілітації ветеранів та їх родин, що постраждали внаслідок триваючого збройного конфлікту на Сході України» здійснюється за підтримки «Союзу Українських Організацій в Австралії»(AFUO-СУОА) в тісній кооперації з Міністерством у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/