Image

Анонс: Фестиваль культур «Ми – Одеса»

0 Comments

Одеса – це портове місто, в якому протягом століть мирно проживали десятки національностей. Архітектура, скульптура, мова, традиції та навіть саме обличчя Одеси – це калейдоскоп культур різних національностей, що разом будували наше місто.

Благодійний фонд Карітас Одеса пропонує вам ближче познайомитись з культурними досягненнями народів, представники яких живуть поряд протягом століть.

Запрошуємо вас 13 квітня 2019 року на Фестиваль культур «Ми – Одеса». У 2019 році Одеська кіностудія святкуватиме 100 років від заснування, тому цьогорічний фестиваль організатори присвячують кінематографу.

ДО УВАГИ ГОСТЕЙ БУДУТЬ ПРЕДСТАВЛЕНІ:
– короткометражні фільми, надані культурними товариствами Греції, Німеччини, Болгарії, Польщі, Франції та, звичайно, України;
–  презентації культурних товариств міста;
–  фотовиставка «Одеса мультинаціональна». Переможець фотовиставки отримає приз

Взяти участь у фотовиставці можуть всі бажаючі. Для цього треба надати організаторам до 10 роздрукованих авторських фотографій Одеси (формат А4) або надіслати їх електрону версію (min 2000 px; jpg) на пошту akimov.office@gmail.com з темою листа «Фотовиставка / Прізвище, ім’я, по батькові / мобільний телефон».

Фотовиставка буде проводитись у форматі «фотосушка», але обмін фотографіями на самому заході не передбачений.

Дата та години проведення заходу: 13 квітня 2019 р. 11:00 – 18:00
Місце проведення: Одеська кіностудія, Французький бульвар, 33

Фестиваль культур «Ми – Одеса» відкритий для всіх бажаючих, участь безкоштовна. Приходьте цікаво та корисно провести час з сім’єю та друзями!


Реєструйтеся за посиланням:
https://goo.gl/forms/C0en6E41Ux0eEtyp1

Захід організовано в рамках проекту #Зміцнення_соціальної_згуртованості
Благодійного фонду Caritas Odessa UGCC

Categories: Новини

Залишити відповідь