Image

Абетка проєкту «Обізнаний та готовий до Німеччини»: Anabin

0 Comments

Стандартом де-факто для перевірки акредитації іноземних ВНЗ в Німеччині являється база даних Anabin.

Anabin є відділенням Ständigen Konferenz der Kultusminister der Länder in der Bundesrepublik Deutschland – Постійної конференції міністрів освіти у Федеральній Республіці Німеччини. База даних Anabin створена в співпраці декількох європейських країн, і основною метою цієї бази даних є систематизація і перевірка достатності рівня підготовки іноземних фахівців і студентів з точки зору порівняння з німецькими стандартами освіти.

Варто відмітити, що база даних Anabin є довідковою інформацією, носить орієнтовний характер і не є вичерпною. А тому автори не несуть відповідальності за її повноту і коректність, і вона не є офіційним документом.

Проте, для первинного аналізу, німецькі ВНЗ і система електронного подання заявок Uni – Assist використовують базу Anabin для перевірки акредитації ВНЗ заявників.

Детальну інформацію ви можете отримати за наступними посиланнями:🔸https://anabin.kmk.org/anabin.html🔸https://legal-migration.de/html/content/s135

Консультант в Харкові / ☎️ +38(050) 300 300 9 /beratung.caritas.kharkiv@posteo.net

Детальніше про проект “Обізнаний та готовий до Німеччини”: https://caritas.ua/migration-beratung/


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь