Image

70 дітей отримали портфелі та набори канцелярії завдяки Карітасу Дрогобич

0 Comments

Впродовж трьох літніх місяців, працівники Карітасу Самбірсько-Дрогобицької єпархії невтомно працювали над організацією фандрайзингової благодійної акції «Шкільний портфелик», щоб допомогти потребуючим сім’ям підготувати до школи своїх дітей.

За час акції було рознесено десятки листів-прохання, зроблено десятки телефонних розмов, організовано благодійну акцію «Шостий портфель у подарунок», розставлено скриньки для пожертв, ведено безперервну піар-кампанію у соціальних мережах, і, звичайно, ми звернулися за підтримкою до наших постійних партнерів – Української біржі благодійності.

Цього року було вкладено справді багато зусиль, часу та коштів, але результат нашої праці є виправданим: 55 шкільних портфеликів  уже знайшли своїх власників, а 15 наборів шкільної канцелярії  вже чекаютьна учасників дитячого центру «Разом сильніші». Для нас і для потребуючих сімей 55 нових портфелів та 15 наборів канцелярії це не просто цифра, це не просто матеріальне благо, це, перш за все, знання того, що з будь-якої важкої ситуації завжди є вихід, знання того, що навіть невідомі тобі люди, можуть просто взяти і допомогти, це знання того, що світ добрий і не байдужий до кожного з нас.

Усім позитивним емоціям та здобутим матеріальним благам ми завдячуємо наступним людям:

Українська біржа благодійності та її жертводавцям. Завдяки їхній підтримці ми змогли придбати 10 нових портфелів враховуючи побажання наших діток та їхніх батьків.

Пан Михайло Куцаба, магазин «Школярик» у місті Дрогобич, в якого ми закуповували портфелі для дітей, і який терпеливо підбирав нам саме те, що ми хотіли, давав добрі поради щодо якості портфелів та робив добрі знижки.

Пані Олі Снятинській, магазин «Лібро», пану Руслану Данилевичу, магазин «Спорт манія», пані Ірині Гвозді, магазин «100 дрібниць», та пані Олені Андрієвській, магазин «Сузір’я», які взяли участь у акції «Шостий портфель у подарунок», та подарували нам безкоштовні портфелі.

Ну і звичайно, найбільше «дякую» кажемо Карітасу Австрії, який створив і підтримує наш проект «DARE – заради кращого життя наших дітей», в рамках якого була організована уся фандрайзингова кампанія «Шкільний портфелик. 2019».

Цього року великою та надзвичайно приємною несподіванкою для усіх дітей стала присутність на врученні шкільних портфелів наших гостей з Австрії, Клаудії та Ренати, які привітали їх з початком навчального року та вручали довгоочікувані шкільні портфелики.

Також дякуємо усім-усім, хто долучився до акції, але вирішив залишатися анонімним жертводавцем. Ваша жертовність і наша спільна праця дала великий плід: десятки школярів пішли до школи з новими портфелями і з вірою, що цей світ добрий і щедрий. Нехай Бог віддячує вам сторицею за усе ваше добро!

Categories: News | Новини

Залишити відповідь