Image

Прес-конференція на смітнику

0 Comments


Прес-конференція на смітнику

02.06.2008
На смітнику біля станції метро «Хрещатик», відбулася прес-конференція проекту «Допомогти Дітям Вулиці» та радіостанції Kiss FM, на якій організатори акції DANCE FOR KIDS відзвітували про кошти, зібрані на вечірках. Ідея дуже проста: молоді люди приходять на стильну вечірку,



для них грають найкращі DJ-ї – резиденти Kiss FM, цей вечір для того, щоб відпочити. Як завжди гості сплачують за вхід до клубу – проте ці кошти йдуть на допомогу дітям вулиці.

 
Вечірки DANCE FOR KIDS вже зібрали 55 000 грн.  З цих коштів на суму 30 000 грн. у грудні 2007 року організатори проекту «Допомогти Дітям Вулиці» разом з Антоном Цесликом, Генеральним директором Kiss FM та Наталією Євсєєвою, DJ ReyNa закупили необхідні речі для дітей вулиці з Донецька, Києва, Львова, Хмельницького, Тернополя та Івано-Франківська. Було придбано понад 5 величезних візків найнеобхіднішого – шкарпеток, спідньої білизни, рушників, взуття, шапок, шаликів та курток для більш ніж 300 дітей вулиці. 25 000 гривень вирішено спрямувати на організацію літніх таборів для дітей вулиці.
 

Проект «Допомогти Дітям Вулиці» та радіостанція Kiss FM проводять вечірки DANCE FOR KIDS на постійній основі. Наступна вечірка відбудеться 3 червня 2008 у клубі  PatiPa.
 
Перші дві вечірки DANCE FOR KIDS відбулись у 2007 року у нічних клубах Forsage та Prime. А у березні 2008 на Міжнародний День Діджея у нічному клубі Forsage – третя.
 
 Андрій Васькович, Президент Карітасу України відзначив, що: «У нашій роботі дуже важливим є розбудити розуміння саме українського суспільства соціальної проблеми дітей вулиці. Наразі більшість наших програм та проектів фінансується закордонними інституціями та жертводавцями. Перспективи їх розвитку в таких умовах є дуже обмеженими, тому одним із наших основних завдань на сьогодні є залучення української громадськості до нашої діяльності та підвищення соціальної відповідальності як окремих громадян, так і державних установ та комерційних структур». 
 
 Олександр Білецький, співорганізатор проекту «Допомогти Дітям Вулиці»: «На сьогоднішній день ми працюємо над розробкою особливої виховної програми для дітей вулиці, яка реалізовуватиметься у літніх наметових таборах. Отже, з початку 2008 року кошти, зібрані від вечірок DANCE FOR KIDS, а наразі це близько 25 000 грн., спрямовуються на організацію наметових таборів для дітей вулиці. Ми маємо на меті не лише потурбуватися про літній відпочинок, а й про духовний та фізичний розвиток дітей. У межах табору з дітьми будуть працювати професійні психологи, вихователі, тренери з фізичної підготовки та капелани».
 
 «Вечірки DANCE FOR KIDS знайшли відгук серед молодіжної аудиторії, адже потанцювати під сети наших ді-джеїв приїжджають з усієї країни. Особливо незвичним є те, що прийшовши на таку вечірку, залишається лише відпочивати та отримувати задоволення. Це все, що від тебе вимагається, щоб внести свою частку в допомогу дітям вулиці. Для нас це важливий крок у напрямку соціальної корпоративної відповідальності», – пояснює Антон Цеслик, Генеральний директор радіостанції Kiss FM.

Categories: Новини

Залишити відповідь