Image

“КарантинБезДому” дозволив приготувати понад 2000 обідів для безпритульних

0 Comments

В кінці квітня 2020 року Карітас України, разом з агентством маркетингових сервісів Havas Engage, запустили соціальний проект «КарантинБезДому» і зірковий флешмоб #Слухайвдома заради тих, хто не має дому.

Тоня Матвієнко стала першою виконавицею, яка розпочала естафету віртуальних концертів. Потімна підтримку проекту виступила Злата Огнєвіч та гурт ЦеШо. Також долучились до соціальної ініціативи Віктор Павлік та гурт Скай.

За час акції було зібрано більше 65 000 грн благодійних пожертв.

Кошти Карітас України розподілив між 4 центрами в Івано-Франківську, Тернополі, Дніпрі та Надвірній, де є безкоштовні їдальні для безпритульних. Зібрана сума коштів дозволила кожному центру приготувати більш ніж 400 гарячих обідів для безхатченків.

п. Василь – безпритульний, яким опікується Карітас Тернопіль, він поділився з нами, як проходять дні його життя на вулиці: «Я інвалід дитинства, проживаю на вулиці вже більше 20 років, живу у підвалі. Їжу часто знаходжу на смітниках, або ж харчуюсь тим, що підкинуть люди. Бувало так, що не їв дня 3-4…. Дякую Карітасу за ту Богом благословенну їжу».

Дякуємо кожному жертводавцю за допомогу та підтримку потребуючих людей!


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь