Image

В Бориславі відбувся благодійний бал до Міжнародного Дня людей з інвалідністю

0 Comments

Напередодні Міжнародного Дня людей з інвалідністю в Бориславі вперше відбувся Благодійний бал, який організували та провели працівники та підопічні Центру «Відкрите серце» Карітасу.

Щоб привернути увагу суспільства до своїх потреб, заявити про себе, продемонструвати свої таланти та просто БУТИ ЩАСЛИВИМИ молодь з інвалідністю доклала чимало зусиль: протягом місяця щодня проводили репетиції, шукали доброчинців, які б допомогли зробити це свято неповторним, продумували все до найменших дрібниць.

За традицією, відкриття балу розпочалось з привітального слова директора Карітасу о.Петра Підлубного, який наголосив на важливості таких заходів та на особливому ставленні до цих особливих людей.

До слова було запрошено заступника міського голови Гарасимів Р.В., директора Бориславської міської філії Львівського обласного центру зайнятості Цибенко Г., депутата Бориславської міської ради Голубіцьку Л., керівника Бориславського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Плоскодняк В.Й.

Учні та викладачі Бориславської школи мистецтв подарували присутнім чарівні звуки віденського вальсу, сучасні класичні та народні мелодії.

Щиро дякуємо усім нашим доброчинцям, які допомогли втілити цей чудовий задум: хореографу Наталії Сокіл, чарівним феям з салону краси «Космея»: Мирославі Добринській, Natalia Sukhoverska, Iryna Polka, працівникам «Домашньої опіки», «Інклюзивно ресурсного центру» , працівникам кафе «Оранда».

Дякуємо! Лише великі люблячі серця здатні робити такі неймовірні вчинки!

Categories: News | Новини

Залишити відповідь