Image

260 родин, що постраждали від COVID-19, протягом трьох місяців отримуватимуть допомогу від Карітасу

0 Comments

22 червня 2020 року, в Карітасі України стартував новий проект, що спрямований на підтримку родин, в яких погіршилась життєва ситуація у зв’язку із пандемією COVID–19.

Ціль проекту – підтримати найуразливіші родини під час пандемії COVID–19 та надати людям натуральну допомогу.

Протягом 3-х місяців 13 центрів Карітасу у різних містах України, таких як: Тернопіль, Хмельницький, Одеса, Коломия, Івано–Франківськ, Борислав, Броди, Дрогобич, Нововолинськ, Львів, Дніпро, Кам’янське та Полтава будуть надавати потребуючим родинам негайну, необхідну для життя гуманітарну допомогу.

Також в проекті передбачено надання соціальної підтримки для забезпечення базових потреб вразливих сімей та тих родин, на які вплинула пандемія.

260 найпотребуючихсімей за час реалізації проекту будуть забезпечені допомогою у вигляді продуктів харчування та гігієнічних засобів, а також отримають професійні консультації психологів, соціальних працівників та соціальних педагогів щодо їхніх потреб та ситуації.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь