Image

Карітас України вітає Вас із Великоднем Господнім!

0 Comments

18.04.2014, Україна
З почуттям глибокої радості і від щирого серця вітаємо Вас зі Світлим Христовим воскресінням. Великдень є найважливішим християнським святом, котре виказує радість з приводу перемоги Божого Сина над смертю.

Ісус Христос, згідно біблійних передань, воскрес рано-вранці і Воскресіння супроводжувалось великим землетрусом — ангел небесний відвалив камінь від дверей гробу Господнього. На світанку жінки-мироносиці Марія Магдалина, Діва Марія, мати Якова та Соломія прийшли до гробу з пахощами, щоб покрити тіло Ісуса, але побачили відвалений камінь і порожню труну. Тоді схвильованим жінкам з’явився ангел та сповістив про Воскресіння Господнє.

За рік від минулого Великодня відбулося багато змін в житті кожної людини, родини, нації та країни. Не завжди вони містили в собі позитивні ознаки – багатьом із нас доводилось стикатися із труднощами, злиднями та невдачами. Наша нація пережила справжню революцію духу, сили, єднання, також зазнавши величезних втрат і смутку.

Ми продовжуємо на національному і регіональному рівнях активну лобістську роботу, що скерована на зміну розуміння в українському суспільстві великої потреби в підтримці недержавних організацій, які працюють у сфері надання соціальних послуг населенню. Така робота спрямована як на зміну державних засад співпраці з неприбутковими організаціями, так і на зміну світогляду та взаємодії представників українського бізнесу, церкви, ЗМІ, пересічних громадян із людьми, що перебувають у кризових умовах життя. Наше прагнення – відновити в Україні соціальну справедливість,  знизити рівень бідності в Україні, посилити культуру благодійності і взаєморозвитку.

Ми віримо і працюємо для того, аби щодня та щороку наша країна змінювалась на краще. Також радо заохочуємо Вас допомагати нам здійснювати масштабне і комплексне служіння потребуючим людям – тим, хто в силу певних обставин опинився на маргінесі суспільства.

Христове Воскресіння нагадує нам, що на противагу нестабільності подій нашого земного життя варто поставити на перше місце у житті те, що є тривалим і незмінним. Перемога Христа над смертю дає підставу для нашої віри і надії, для позитивних змін.

Перед своїм розп’яттям Ісус Христос заповідав учням нести Благу Звістку кожній людини. А найкраща проповідь — це наше життя, сповнене духу миру й терпіння, прагнення до любові й правди. Церква вчить нас жити в мирі, любові, благочесті, чистоті, служінні ближнім. Тому бажаємо Вам виконання всіх благих починань, миру, добра і любові. Христос воскрес!

Categories: Новини

Залишити відповідь