Прийміть наші великодні вітання!

02.05.13, Україна
З почуттям глибокої радості і від щирого серця вітаємо Вас зі світлим Христовим воскресінням — Великоднем Господнім. Воскресіння Ісуса Христа дає нам надію, що смерть не припиняє життя людського духу, що усі ми маємо надію на життя вічне через безгрішну жертву Сина Божого заради кожного із людей.

За рік від минулого Великодня відбулося багато змін в житті усіх нас, країни і зокрема Карітасу України. Не завжди ці зміни містили в собі позитивні ознаки, однак у всіх випадках наявні чудові уроки і досвід. Христове Воскресіння нагадує нам, що на противагу нестабільності подій нашого земного життя варто поставити на перше місце у житті те, що є тривалим і незмінним.

Перед своїм розп’яттям Ісус Христос заповідав учням нести Благу Звістку кожній людині. А найкраща проповідь — це наше життя, сповнене духу миру й терпіння, прагнення до любові й правди. Церква вчить нас жити в мирі, любові, благочесті, чистоті, служінні ближнім. Перемога Христа над смертю дає нам підставу для віри і сильного духу, прагнення до удосконалення і себе та оточуючого світу.

Вітаючи зі світлим Воскресінням Христовим, Карітас України щиро бажає Вам виконання всіх ваших надій і благих починань, миру, добра і любові! Світле Христове воскресіння — це свято людинолюбства, коли ми забуваємо про конкуренцію, корисливість  і  матеріальність. Радіймо і плекаймо світлі почуття, які живуть у наших серцях!

Христос воскрес!