Image

Соціальна відповідальність бізнесу і це не стратегія, а філософія діяльності

0 Comments

 

24.08.12, Україна
Нещодавно Platinum Bank почав співпрацю з соціальними центрами Карітасу, завдяки чому тепер неповносправна молодь, діти трудових мігрантів та інші юні підопічні Картіасу отримали цінні і практичні для них подарунки. Представники банку стверджують, що це лише перший крок у співпраці із Карітасом, та черговий етап у веденні соціально відповідальної діяльності.

Platinum Bank – це міжнародний банк, який динамічно розвивається в усіх регіонах України. Працює на ринку України з 2005 року та обслуговує понад 1 млн. клієнтів. Засновник банку – управляюча компанія Horizon Capital та всесвітньо відомі інвестори й акціонери, серед яких – East Capital, IFC (дочірня структура Всесвітнього Банку). Інтернаціональні інвестори та акціонери сприяють розвитку Platinum Bank та впровадженню західних стандартів управління.

 

«Ми старанно працюємо, щоб надати якісне обслуговування клієнтам, отримувати кращі результати для акціонерів, мати репутацію стабільного роботодавця та стати частиною спільноти. Для нас корпоративна соціальна відповідальність – це філософське поняття, яке визначає нашу позицію по відношенню до нашої країни, суспільства, співробітників та навколишнього середовища. Ми розуміємо свою відповідальність і прагнемо показати компанію з людяним обличчям», ? говорить начальник управління корпоративних комунікацій Platinum Bank Вікторія Михно.

Platinum Bank ? це соціально відповідальний банк, який розуміє свою відповідальність перед суспільством і активно впроваджує в життя ряд соціально важливих проектів, спрямованих на розвиток суспільства, захист навколишнього середовища і підвищення фінансової грамотності населення. На початку 2011 року Platinum Bank підписав Декларацію про відповідальне бізнес-партнерство.

Компанії-підписанти створили робочу групу “Відповідальне партнерство”, яка протягом п’яти років буде реалізовувати зазначені в тексті декларації цілі. Також в минулому році банк випустив свій перший звіт по сталому розвитку «Бізнес із людяним обличчям» за міжнародними стандартами GRI з рівнем застосування С.

У 2011 році банк відкрив 10 комп’ютерних класів в дитячих будинках та загальноосвітніх школах, дозволивши близько 4 500 дітям отримати необхідні знання та навички. Банк на щорічній основі опікується 15 дитячими будинками. У 2011 році співробітники банку провели 600 пізнавальних зустрічей для 10000 дітей від 7 до 12 років по правильному використанню власних коштів згідно освітнього проекту «Платинум Посиденьки».

Також співробітники банку дбають про стан навколишнього середовища, наприклад, завдяки зусиллям 239 співробітників, було проведено 6 програм з озеленення міста, в рамках яких були організовані прибирання міських парків та дитячих садків, здійснювалася висадка декоративних рослин.

«Кілька місяців тому працівники Platinum Bank стали волонтерами для київського Карітасу, тепер ? пожертвували меблі, сподіваємось надалі, ця співпраця зростатиме і урізноманітнюватиметься. Центри для неповносправної молоді щиро вдячні банкові за їх бажання допомогти нам в опіці потребуючими людьми», ? каже Людмила Сухарєва, координатор Карітасу України по роботі із людьми, що мають особливі потреби.

Categories: Новини

Залишити відповідь