Image

Карітас України щиро вітає Вас із світлим святом Воскресіння Господнього!

0 Comments

14.04.12
Великдень — день, у який християни святкують Воскресіння Ісуса Христа, що сталося на третій день по його смерті. Великдень є найважливішим християнським святом, котре виказує радість з приводу перемоги Божого Сина над Смертю та вічним Забуттям.

Ісус Христос, згідно біблійних передань, воскрес рано-вранці і Воскресіння супроводжувалось великим землетрусом — ангел небесний відвалив камінь від дверей гробу Господнього. На світанку жінки-мироносиці Марія Магдалина, Діва Марія, мати Якова та Соломія прийшли до гробу з пахощами, щоб покрити тіло Ісуса, але побачили відвалений камінь і порожню труну. Тоді схвильованим жінкам з’явився ангел та сповістив про Воскресіння Господнє.

З настанням Пасхальних днів пробуджується не тільки земля, а й усі людські надії й сподівання на добру долю. Направимо наші молитви на добрі справи, світлі помисли, відродження Української Нації і ствердження Української Держави.

Вітаючи зі світлим Воскресінням Христовим, Карітас України щиро бажає Вам добра, радості, благополуччя, миру і спокою в душі, Божого благословення!

Христос Воскрес!

Categories: Новини

Залишити відповідь