Image

Карітас створює новорічний настрій для потребуючих дітей

0 Comments

28.12.11
Задля створення новорічного настрою нещодавно Карітас Броди (Львівська область) організував в місцевому ресторані „Шалена шкварка” яскраве свято під назвою „Святий Миколай з любов’ю до дітей”.

Загалом у святі взяло участь понад 100 дітей, віком від 4-ох до 15 років. Основний склад учасників становили діти з сімей трудових мігрантів, юні учасники вівтарної дружини місцевої парафії греко-католицької церкви, члени катехитичної школи, діти-сироти та напівсироти і діти з багатодітних сімей.

Директор місцевого Карітасу о. Ярослав Царик розпочав свято спільною молитвою. Він привітав усіх дітей зі святом Миколая, Новим роком і Різдвом Христовим та розповів дітям про цікаві моменти з життя святого Миколая, також Ісуса Христа.

З привітальними словами до дітей звернулися також і гості свята ? депутатка Львівської обласної ради п. Ірина Сех, автор та виконавець пісень п. Остап Канака.

Своїм доброчинним внеском п.Ірина продемонструвала велику турботу та любов до дітей різних вікових категорій та соціального стану. А Остап заспівав для дітей кілька хітових українських пісень і заколядував разом з ними!

В другій частині свята відбулось феєричне дійство, яке підготували професійні актори Народного дому м. Броди. Директор ресторану також зробила свій доброчинний внесок у організації свята для дітей ? насамкінець до дітей завітав святий Миколай, який усім роздав солодкі подарунки та книжечки.

Окремі подарунки отримали також переможці двох творчих конкурсів: „Зимова мрія” та „Лист св. Миколаю”. Ними стали юні учасниці релігійно-мистецької студії „Сто талантів” Кіт Ірина та Шарабун Христина.

Найулюбленіше свято усіх дітей принесло школярам масу задоволення, радості та нових захоплюючих вражень.

Categories: Новини

Залишити відповідь