Image

Дві сотні дітей отримали святкові подарунки за сприяння регіонального Карітасу на Львівщині

0 Comments

20.12.11
Цього року уже вкотре працівники Карітасу Борислав (Львівська область) та члени молодіжного братства при парафії церкви святої Анни долучились до акції «Святий Миколай – дітям».

Вони допомогли 185-ти дітям втілити свої мрії в життя, зібравши листи та побажання дітей з сиротинця «Оріана», Бориславської спеціалізованої загальноосвітньої школи для дітей з порушеннями опорно-рухового апарату, дитячого соціального центру Карітасу та передавши їх добрим людям, які прагнуть зробити для цих особливих дітей свято Миколая радісним, теплим, світлим та щедрим.

Директор Карітасу о. Петро Підлубний щиро вдячний усім людям, що відгукнулись та підтримали цю акцію. «В Україні святого Миколая завжди вважали покровителем і заступником дітей. Тож саме малюки найбільше чекають на це свято. Адже вони знають – за їхню слухняність, старанність, працьовитість Святий принесе їм безліч подарунків», – каже він.

Волонтери, працівники Карітасу і представники молодіжного братства приготували святкове дійство, щоб це свято, якого з таким нетерпінням чекають усі діти, залишило в їхньому серденьку добру згадку та вдячність тим людям, які знайшли час та кошти, щоб поділитись з потребуючими дітьми. А ще Святий Миколай залишає малюкам листи, в яких учить чуйності, добру, милосердному ставленню до ближнього.

У ніч перед Миколаєм усі мають бути щасливими. І ті, хто робить подарунки, і ті, хто їх отримує!

Categories: Новини

Залишити відповідь