Image

Допомога репресованим

0 Comments


Турбота про літніх людей
22.10.2010
21 жовтня працівники Інформаційно-консультаційного центру домашньої опіки, що діє при Карітасі Коломийсько-Чернівецької єпархії, відвідали, ветерана бойових дій ОУН-УПА – Марію Іванюк. Свого часу вона брала активну участь у просвітницько-пошуковій роботі по виявленню і увіковіченню пам’яті жертв комуністичного терору. Однак сьогодні вона



живе зовсім одна, тому потребує уваги та підтримки.
Серед гостей пані Марії були інші репресовані, керівник Інформаційно-консультаційного центру, Роман Рєзнік та соціальний працівник Карітасу, Анна Бевзюк. Гості принесли з собою гостинці, але шановна господиня більше раділа увазі та спілкуванню.
Тепер колишні політв’язні долучилися до проекту «Без минулого  немає майбутнього» в рамках програми  «Місце зустрічі – діалог», в межах якої діляться пережитим, спілкуються одне з одним, надають взаємну підтримку. Даний проект впроваджується громадським об’єднанням «Асоціація економічного розвитку Коломийщини» та Карітасом Коломийсько-Чернівецької єпархії.
Цей візит не перший й не останній. Відвідування триватимуть, підтримка надаватиметься. Адже, пройшовши складне життя,  людям похилого віку важливо знати, що їх пам’ятають.

Categories: Новини

Залишити відповідь