Літній відпочинок

Сонце, море і пісок –
наші кращі друзі…
10.09.2010
Завдяки допомозі та фінансовій підтримці благодійників Дрогобича та Львова Карітас Самбірсько-Дрогобицької єпархії УКГЦ організував літній відпочинок для підопічних Центру «Дивовижні долоні». Відпочинок дітей на березі Чорного моря в  смт. Затока Одеської області тривав десять днів, з 16 по 25 серпня.

Восьмеро Друзів – люди з особливими потребами (дехто з них зі своїми батьками) разом з координатором п. Людмилою Смолень проживали на базі відпочинку «Карпати» в комфортних дерев’яних будиночках.
Протягом дня Друзі насолоджувалися відпочинком: купалися в теплому морі, засмагали. Провести час можна було прогулюючись доріжками великої зеленої території бази, після чого можна було приємно посидіти в альтанках. Завдяки різноманітним іграм на дитячому майданчику відпочинок був насиченим і цікавим. Особливо дітям подобалося ходити в тир, де була можливість виявити свою вправність і точність попадання в ціль. А вечорами Друзі розважалися і приємно проводили час на дискотеках, що влаштовувалися на базі.

Палюче південне сонце, ласкаве море, цілюще морське повітря і золотистий пісок подарували підопічним Карітасу незабутні спогади про літо. Працівники та підопічні Центру «Дивовижні долоні» щиро вдячні всім благодійникам та донорам, котрі допомогли організувати чудовий відпочинок для неповносправних дітей Дрогобича.