Image

Літній відпочинок

0 Comments


Сонце, море і пісок –
наші кращі друзі…
10.09.2010
Завдяки допомозі та фінансовій підтримці благодійників Дрогобича та Львова Карітас Самбірсько-Дрогобицької єпархії УКГЦ організував літній відпочинок для підопічних Центру «Дивовижні долоні». Відпочинок дітей на березі Чорного моря в  смт. Затока Одеської області тривав десять днів, з 16 по 25 серпня.



 
Восьмеро Друзів – люди з особливими потребами (дехто з них зі своїми батьками) разом з координатором п. Людмилою Смолень проживали на базі відпочинку «Карпати» в комфортних дерев’яних будиночках.
Протягом дня Друзі насолоджувалися відпочинком: купалися в теплому морі, засмагали. Провести час можна було прогулюючись доріжками великої зеленої території бази, після чого можна було приємно посидіти в альтанках. Завдяки різноманітним іграм на дитячому майданчику відпочинок був насиченим і цікавим. Особливо дітям подобалося ходити в тир, де була можливість виявити свою вправність і точність попадання в ціль. А вечорами Друзі розважалися і приємно проводили час на дискотеках, що влаштовувалися на базі.
 
Палюче південне сонце, ласкаве море, цілюще морське повітря і золотистий пісок подарували підопічним Карітасу незабутні спогади про літо. Працівники та підопічні Центру «Дивовижні долоні» щиро вдячні всім благодійникам та донорам, котрі допомогли організувати чудовий відпочинок для неповносправних дітей Дрогобича.
 

Categories: Новини

Залишити відповідь