Молодь навчать уникати небезпек

Профілактика соціальних проблем
01.09.2010
31 серпня дітям та молоді Карітасу Києва на честь Дня знань презентували тренінгову програму про небезпеки у суспільстві. Це першій захід у рамках співпраці між Карітасом Києва та правозахисним центром «Ла Страда-Україна». У липні цього року між Карітасом Києва та

ПЦ «Ла Страда-Україна» був підписаний договір про співпрацю. Згідно з ним заплановані спільні заходи у галузі соціальної освіти: профілактичні тренінги, підготовка молодіжних спікерів, поширення знань щодо небезпек у нашому суспільстві (трудова експлуатація дітей, дитяча порнографія, торгівля людьми тощо).
Першим з заходів стала святкова навчально-ігрова програма проведена 31 серпня на честь Дня знань. Ігрові завдання актуалізували шкільні навички та творчі вміння учасників. Діти були в захваті від запропонованих конкурсів (особливо сподобався конкурс з підрахунком кавунового насіння), а по завершенню заходу всі отримали подарунки. Під час цього свята фахівці Ла Стради презентували тренінгову програму для підлітків, яка буде проходити в Соціальному центрі Карітасу Києва.

Про діяльність Карітасу Києва також можна дізнатися на сайті проекту “Допомогти Дітям Вулиці“:

* 1 вересня – Свято школяра. Подарунки малюкам до Дня знань