Image

Святковий обід для літніх осіб

0 Comments


Турбота про ближніх
27.08.2010
Працівники та волонтери Карітасу Тернопіль
24 серпня підготували святковий стіл для самотніх людей похилого віку. Підопічним Карітасу, які отримують допомогу у рамках проекту «Домашня опіка», була створена сімейна атмосфера любові та довіри з нагоди Дня незалежності та Дня міста.



 

«У будь-який святковий час ми хочемо побути в товаристві своїх рідних та близьких, розділити святкування у родинному колі. Та навколо нас є багато людей, які є самотні, не мають з ким навіть поспілкуватися, – розповіла заступник директора Карітасу Тернопіль Наталка Мисула. –  Саме для того, щоб ці люди не відчувалися відкинутими від суспільства ми і організували цей обід».
 
Багатьом учасникам заходу потрібна була допомога, щоб добратися до Карітасу, бо дуже часто вони взагалі не виходять з дому. У цьому працівникам Карітасу допомогли волонтери проекту, які постійно долучаються до добрих справ фонду. У такому символічному родинному колі важливою була можливість поспілкуватися, поділитися спогадами. Працівники Карітасу Тернопіль впевнені, що саме такі заходи роблять навколишній світ кращим, бо всі учасники акції поверталися додому задоволені.

Categories: Новини

Залишити відповідь