Image

Робота з неповносправними

0 Comments


Неповносправні діти і молодь вразили людей
29.05.2010
26 травня у Дрогобичі відбувся благодійний концерт та виставка-ярмарок творчості неповносправних дітей. У заході взяли участь і підопічні центру «Дивовижні долоні», який діє при Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ.  Талановитість особливих дітей вразила



всіх відвідувачів.
 
Під час концерту гості мали змогу побачити виступи колективів художньої самодіяльності дітей-інвалідів і дітей з вадами слуху з Дрогобича та дітей з товариства «Надія» зі Стебника. В концерті також взяли участь дрогобицькі мистецькі колективи, які своєю творчістю підтримали особливих дітей.
 
Діти з задоволенням брали участь у концертній програмі, адже саме в цей спосіб вони змогли висловити свої почуття та емоції. «Вони прагнуть бути почутими і побаченими, – ділиться враженнями працівник Карітасу Андрій Николишин. – Глядачі з захопленням дивилися концерт і жваво аплодували всім учасникам».
 
Виставка-ярмарок запропонувала мешканцям та гостям Дрогобича різноманітні ручні роботи неповносправних дітей та молоді: вироби з бісеру, вишивки, малюнки, аплікації та інші сувеніри. Захопленню відвідувачів не було меж, бо всі бачили, що творці цих сувенірів і справді є дуже талановитими.
 
 
Захід проводився в рамках проекту «Забезпечення  потреб та представлення інтересів  неповносправних дітей та молоді Дрогобича», який реалізується Дрогобицьким добровільним товариством захисту  дітей-інвалідів «Надія» (що є партнером Карітасу Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ) за підтримки  Міністерства закордонних справ  Данії та творчого центру «Каунтерпарт».
 

Categories: Новини

Залишити відповідь