Image

Робити добро легко!

0 Comments


Подаруй паску потребуючим
29.03.2010
Карітас Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ в останній тиждень Великого Посту оголошує акцію «Подаруй паску потребуючим», у рамках якої найбільш уражені верстви населення Дрогобича отримають від організаторів посвячений хліб та увагу. Мета акції – жодного потребуючого не лишити в самоті.



 
Як повідомляють організатори, акція не буде лише матеріальною допомогою  посвяченого хлібу для потребуючих  людей, але, перш за все, знаком уваги, християнської  любові та підтримки усім, хто переживає  сьогодні різного роду випробування.
 
Цього року працівники Карітасу Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ занесуть паски в реабілітаційний центр «Назарет» – сьогодні там знаходяться понад 30 осіб, які є на лікуванні від алкоголю і наркотиків. Також  отримають свій подарунок семеро чоловік, які живуть в спільноті бездомних «Наша Хата». Не лишаться без християнської уваги сім’ї сиріт та напівсиріт, якими опікується Карітас (близько 50 сімей), і потребуючі інваліди, самотній особи літнього віку.
 
«Якщо  ви знаєте, кому ще потрібна буде паска, подайте нам, будь-ласка, контакти цих осіб – ми з радістю допоможемо», – закликають приєднатися до акції працівники Карітасу. Не  одна особа сьогодні переживає самітність, розчарування та брак любові.
 
Паску  просимо передавати (особисто або  поштою) на адресу: м. Дрогобич, вул. Чорновола, 4, БФ «Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ», або перерахувати кошти на рахунок: Код ЗКПО 26268852 Р/р2600401007863 ДФ ВАТ Кредобанк МФО 325202 м.Дрогобич, з позначкою «Паска».
 
Координатор акції – Андрій Николишин, тел.: +38 067 956 88 28.

Categories: Новини

Залишити відповідь