Image

Шкільний портфелик отримають понад малозабезпечених 100 дітей в Коломиї

0 Comments

24.08.2011
Перше вересня і перший дзвінок – це завжди хвилюючий момент для кожного учня. Проте не всі діти відчувають радість свята в цей день. Через різні життєві перипетії чи матеріальну скруту деякі родини не змогли придбати різнобарвного портфелика зі шкільним приладдям для своїх школяриків.

Акція «Шкільний портфелик» проводиться Карітасом Коломийсько-Чернівецької єпархії вже вп’яте. Вона спрямована на те, щоб допомогти дітям із малозабезпечених сімей, дітям із багатодітних і кризових сімей, сиротам і напівсиротам підготуватися до навчального року.

Організатори акції планують зібрати портфелики разом із усіма канцтоварами, потрібними для успішного навчання. Коштуватиме такий подарунок від 200 до 250 гривень. Працівники місцевого Карітасу сподіваються, що зможуть зібрати таких благодійних портфеликів близько 100. Проте вони наголошують, що це стане можливим лише за допомоги доброчинців.

Тарас Бучовський, координатор акції «Шкільний портфелик», закликає небайдужих коломиян долучитися до доброї справи, адже діти – це наше майбутнє.

Пожертвувати кошти на акцію можна в скриньки Карітасу, які розставлені коло церков міста Коломиї, або ж безпосередньо звертатися в БФ «Карітас Коломийсько-Чернівецької єпархії», що знаходиться за адресою вул. С. Петлюри, 98. Крім того, можна допомогти канцтоварами чи портфеликами в доброму стані.

«Пам’ятаймо, що разом – ми велика сила і здатні змінити цей світ на краще!», ? зауважує Тарас Бучовський.

Categories: Новини

Залишити відповідь