Емоційне вигорання: роль фантазії в арт-терапії. Вебінар

Відчуваєте постійну перевтому та головний біль? Турбує безсоння, а на роботі не можете сконцентруватися та знайти мотивацію для виконання завдань? Або останнім часом помічаєте за собою дратівливість?

Можливо, це симптоми емоційного вигорання, котре суттєво впливає на наше здоров’я, настрій, продуктивність та самооцінку. Вигорання не настає різко. Неможливо прокинутися одного ранку і зрозуміти, що ось і воно. Цей синдром з’являється поступово, і довгий час його важко розпізнати чи усвідомити. На відновлення сил потрібно буде витратити багато ресурсів і часу — краще його попереджати. І як це робити, ми розповімо на вебінарі, де ви дізнаєтесь про арт-методи в гештальт-терапії, а також зможете діагностувати симптоми вигорання в себе.

Лекторка — Ірина Дейнека, сертифікована гештальт-терапевтка, арт-терапевтка, спеціалізації: гештальт підхід у роботі з психосоматичними розладами і тілом, арт-терапевтичні методи в гештальт-підході.

Сторінка лекторки у Facebook: https://www.facebook.com/irina.dejneka/

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: Video | Відео