В День усиновлення Карітас Хмельницький вручив подарунки малюкам

Категорія: Відео

В День усиновлення Карітас Хмельницький вручив подарунки малюкам

немає коментарів

Переможці та учасники фотоконкурсу “Коли сміється дитина – посміхається небо” та конкурсу малюнка “Сонце в долонях” отримали подарунки. Їм вручили презенти 30 вересня, в День усиновлення, працівники Карітасу Хмельницький. Творчі

Далі

У Тернополі волонтери допомагають сім’ям, які залишилися без грошей

немає коментарів

У Тернополі волонтери Карітасу допомагають сім’ям, які залишилися без грошей через пандемію коронавірусу. Пакунки отримали дві тернопільські родини. Про це повідомила соціальна працівниця проєкту “Надання гуманітарної допомоги під час COVID-19”

Далі

Ток-шоу “Момент істини”. Андрій Васькович та Дзвінка Чайківська про благодійність

немає коментарів

Гості студії: Андрій Васькович – президент міжнародного благодійного фонду “Карітас України” та Дзвінка Чайківська – генеральний секретар Карітасу України, експерт проектів і програм по охороні здоров’я, керівник лобістської групи Карітасу

“Ми – єдині. Ми – за мир”. У Франківську відбулося свято для дітей та дорослих

немає коментарів

Понад 10 локацій з майстер-класами та тренінгами провели для франкіців цієї неділі. На території Палацу Потоцьких відбулося свято під назвою “Ми – єдині. Ми – за мир”, яке організував БФ

Далі

Практичні навички ненасильницької комунікації для активістів. Вебінар

немає коментарів

Продовжуємо нашу серію лекцій для активних громадян і цього разу наша тема стосується ефективних навичок ненасильницької комунікації. Ненасильницька комунікація — це метод, який дозволяє особливим чином дивитися на події, усвідомлювати

Далі

Цифрова безпека та безпека у соціальних мережах. Вебінар

немає коментарів

Ми продовжуємо серію лекцій для активних громадян, котрі прагнуть ефективно змінювати світ. І цього разу Микола Костинян розповів про цифрову безпеку та безпеку у соціальних мережах. На тренінгу ми говоримо

«Робота в Німеччині: правильні кроки на шляху до працевлаштування». Вебінар

немає коментарів

Соціальний портал «Кар’єра для нового життя» представляє вебінар «Робота в Німеччині: правильні кроки на шляху до працевлаштування». З 1 березня 2020 року набули чинності зміни в міграційному законодавстві Німеччини. Ці

Виставка “Покоління 2014-го” відкрилась у Харкові

немає коментарів

“Покоління 2014-го”. Виставка з такою назвою відкрилась у харківській галереї “Бузок”. Вона присвячена дітям, які народилися в часи Революції гідності, анексії Криму та початку боїв на Донбасі. Цьогоріч вони пішли

Далі

Видача наборів допомоги в м. Фастів

немає коментарів

За фінансової підтримки Caritas international, Карітас України разом зі своїми місцевими організаціями реалізовує проєкт підтримки вразливих людей, які знаходяться в зоні ризику зараження на Covid-19. Це відео з видачі благодійної допомоги

Далі

Критичне мислення та інформаційна гігієна для активних громадян. Вебінар

немає коментарів

Що може зробити одна людина? Чи може вона впливати на устрій міста, дотримання прав і свобод, виконання судових рішень, зміну законодавства чи контроль влади? Зараз існує безліч інструментів і кейсів,

Як поводитися з агресією? Вебінар

немає коментарів

Суперечки та бійки в маршрутках, покупці, що обурюються на прохання тримати дистанцію або одягати маску в магазинах. Часом здається, що люди втрачають останні краплі терпіння один до одного. Чому зараз

Далі

У Франківську провели інформаційну акцію “Лабіринт можливостей”

немає коментарів

Інформаційну акцію “Лабіринт можливостей” провели 30 липня у центрі Івано-Франківська з нагоди Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми. За словами завідувачки консультативного центру з надання допомоги особам, які постраждали від

Далі

Відбулась онлайн-конференція «Культура і релігія як важелі миробудування»

немає коментарів

Разом до спільної мети. 15-16 липня 2020 року, Міжнародна благодійна організація «Карітас України» організовувала онлайн-конференцію «Культура і релігія як важелі миробудування». Мета заходу: показати досвід Карітасу в миробудуванні в співдружності

Далі

Працевлаштування за кордоном тенденції та правила безпеки. Вебінар

немає коментарів

Пандемія та карантин призвели до повної або часткової втрати роботи певної частини наших громадян, які досі були забезпечені роботою в Україні чи працювали в Європейських країнах. Після закінчення карантину та

Далі

Карітас Франківської Архієпархії УГКЦ закупив 866 продуктових наборів та 500 наборів засобів гігієни для потребуючих

немає коментарів

16 липня, Карітас Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ розпочав розвозити допомогу людям, які опинилися у скруті через спалах COVID-19. Люди отримають продуктові набори та набори засобів гігієни. Перша партія допомоги поїде у Тлумацьку ОТГ.

Гуманітарна допомога з Хмельницького на Прикарпаття

немає коментарів

Постраждалим від повені 22–24 червня жителям Прикарпаття відправили гуманітарну допомогу з Хмельницького. Організував збір речей обласний благодійний фонд «Карітас». До збору гуманітарної допомоги долучилися практично всі райони Хмельниччини, соціально відповідальний бізнес, волонтерський лідерський

Далі