Видача наборів допомоги в м. Фастів

Категорія: Multimedia

Видача наборів допомоги в м. Фастів

немає коментарів

За фінансової підтримки Caritas international, Карітас України разом зі своїми місцевими організаціями реалізовує проєкт підтримки вразливих людей, які знаходяться в зоні ризику зараження на Covid-19. Це відео з видачі благодійної допомоги

Далі

Критичне мислення та інформаційна гігієна для активних громадян. Вебінар

немає коментарів

Що може зробити одна людина? Чи може вона впливати на устрій міста, дотримання прав і свобод, виконання судових рішень, зміну законодавства чи контроль влади? Зараз існує безліч інструментів і кейсів,

Як поводитися з агресією? Вебінар

немає коментарів

Суперечки та бійки в маршрутках, покупці, що обурюються на прохання тримати дистанцію або одягати маску в магазинах. Часом здається, що люди втрачають останні краплі терпіння один до одного. Чому зараз

Далі

У Франківську провели інформаційну акцію “Лабіринт можливостей”

немає коментарів

Інформаційну акцію “Лабіринт можливостей” провели 30 липня у центрі Івано-Франківська з нагоди Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми. За словами завідувачки консультативного центру з надання допомоги особам, які постраждали від

Далі

Працевлаштування за кордоном тенденції та правила безпеки. Вебінар

немає коментарів

Пандемія та карантин призвели до повної або часткової втрати роботи певної частини наших громадян, які досі були забезпечені роботою в Україні чи працювали в Європейських країнах. Після закінчення карантину та

Далі

Карітас Франківської Архієпархії УГКЦ закупив 866 продуктових наборів та 500 наборів засобів гігієни для потребуючих

немає коментарів

16 липня, Карітас Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ розпочав розвозити допомогу людям, які опинилися у скруті через спалах COVID-19. Люди отримають продуктові набори та набори засобів гігієни. Перша партія допомоги поїде у Тлумацьку ОТГ.

Гуманітарна допомога з Хмельницького на Прикарпаття

немає коментарів

Постраждалим від повені 22–24 червня жителям Прикарпаття відправили гуманітарну допомогу з Хмельницького. Організував збір речей обласний благодійний фонд «Карітас». До збору гуманітарної допомоги долучилися практично всі райони Хмельниччини, соціально відповідальний бізнес, волонтерський лідерський

Далі