Шкільний портфелик 2019

100.00%

Оновлена інформація: Наша акція завершується і незабаром ми опублікуємо цьогорічний звіт. Хоча, ми і не зібрали 50000 гривень індивідуальних пожертв, проте ми об’єднали чимало небайдужих людей у бажанні допомогти дітям з малозабезпечених родин. Нас підтримали, крім індивідуальних благодійників (суми пожертв та дати їх здійснення вказані у таблиці нижче), чимало компаній – розмір допомоги яких ми опублікуємо у звіті про акцію. Тим часом, вручення наших портфеликів вже відбувається по всій Україні. А дітям за два дні до Дня знань хочеться побажати – успішного та цікавого навчання!

10 червня 2019 року стартувала щорічна Всеукраїнська благодійна акція Карітасу України «Шкільний портфелик».

Час літніх канікул промайне дуже швидко, і всім батькам знову потрібно буде збирати до школи своїх дітлахів. Вже 20 років поспіль напередодні початку навчального року ми збираємо кошти та шкільне приладдя, аби не лише надати дітям із малозабезпечених, багатодітних та кризових сімей все необхідне до початку навчального року, а й створити для наших юних підопічних атмосферу свята.

Список шкільного приладдя, яке Карітас України традиційно збирає під час Всеукраїнської акції «Шкільний портфелик»:

• Рюкзак, портфель;
  • Пенал;
  • Зошити в клітинку (12-18- 24 аркуші);
  • Зошити в косу лінійку (12-18 аркуші);
  • Зошити в лінійку звичайну (12-18- 24 аркуші);
  • Обкладинки для зошитів;
  • Пластилін, дошка та ніж для пластиліну;
  • Набір кольорового паперу, набір кольорового картону, набір білого картону, ножиці;
  • Фарби акварельні, гуаш, пензлики;
  • Клей ПВА;
  • Прості олівці, кольорові олівці, точилка закрита;
  • Альбом для малювання;
  • Лінійка до 15 см дерев’яна;
  • Гумка для стирання;
  • Ручки синього кольору;
  • Дитячі книги українською мовою;
  • Спортивна форма (ріст від 140 до 175 см) для учнів 1-7 класів;
  • Спортивне взуття (кеди, кросівки) розмір 34 – 40 для учнів 1-7 класів;

Кожен рік матеріальну та фінансовою допомогу акції надають різноманітні жертводавці – приватні особи, бізнес-структури, церковні спільноти, міжнародні благодійники – всі ті, кому небайдужі проблеми ближніх.

Шкільне приладдя з радістю приймають в осередках Карітасу по всій Україні.

Ви також можете переказати кошти для придбання портфеликів та необхідного шкільного приладдя:

Р/Р 2600407913626 в центральна філія ПАТ «КРЕДОБАНК»,

МФО: 325365, Міжнародний Благодійний Фонд «Карітас України», ЄДРПОУ 21695710. (призначення платежу: благодійний внесок на акцію «Шкільний портфелик»).

Звіт про акцію за минулий рік доступний за посиланням.

uk Ukrainian